100 Nap 100 Lépés – Bachata Kihívás

100 Nap - 100 Lépés kihívás sensual bachata

Sziasztok!

Sok tanítványomtól hallottam, hogy szenvednek otthon a tánc nélküli élettől.

Sokan kerestetek meg azzal, hogy jó lenne már találkozni, jó lenne már táncolni, hiányzik a mozgás, én, a többiek, az órák, stb..

Nekem is hiányzik mindez, és ti is!

Éppen ezért arra gondoltam, hogy boldogabbá tegyem közös, elszigetelt, karanténos életünket, szervezek magunknak egy kis online közös programot.

Egy röpke 100 naposra gondoltam!

Addig meg hátha történik már valami, és jobb lesz, és újra személyesen is találkozhatunk, mert úgy az igazi. ???

Gondoltam, nyilvánossá, és minden táncos / táncot szerető ember számára elérhetővé teszem ezt a programot ingyenesen, hiszen nagyon fontos, különösen ezekben az időkben, hogy mozogjunk otthon, hogy akár egy kis tánccal feldobjuk a napunkat, és boldogságot, színt vigyünk az életünkbe. ?

A 100 nap 100 lépés programunkban olyan lépéseket / figurákat mutatunk nektek, amik könnyen, bárki számára elsajátíthatóak, nem igényelnek különösebb táncos előképzettséget.

Célja valóban az otthoni átmozgatás, régebb óta táncolóknak az alapok ismétlése, mostani abszolút kezdőknek pedig az alapok megismerése.

Tudjuk, hogy 100 nap alatt, és pláne így online videókon nem lehet 100%-os tudást sem átadni, sem megszerezni, ugyanakkor kellemes elfoglaltság lehet most az ottoni környezetben.

Célunk, hogy minél többen csatlakozzanak ehhez a kihíváshoz, ezért nyugodtan hívd meg a barátaidat is, erre a VALÓBAN INGYENES programra!

Örülnénk neki, ha ti is majd töltenétek fel olyan vidiket, amin ti is letáncoljátok az általunk mutatott dolgokat! ?

Nem baj, ha nem lesz profi, a lényeg, hogy együtt csináljuk, és minél többen!

A legaktívabbakat a végén jutalmazzuk! ❤️❤️❤️

Személyes konzultáció keretén belül van lehetőség a programban látottak gyakorlására, kérdéseid feltevésére, annak személyre szabott megválaszolására.

Szeretettel Nektek :
Andi & Jani – SzlaVi Dance Art

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk. Bővebb leírás